Támogatói oldal

Ezt a családi  weboldalt saját költségen hoztam létre és üzemeltetem. Mint ahogy a több mint egy évtizede működő korábbiakat is.
Jelenleg ez a profil "Prémium - Mini" díjcsomagban működik, ami az ingyenes verziónál valamivel több lelehetőséget biztosít, de közel sem annyit amint szeretném. Ám az én anyagi lehetőségeim ennél többet, egy magasabb "Standard" díjcsomagra való előfizetést, nem tesznek lehetővé. 

Leginkább az a lehetőség hiányzik, hogy több nyelvet is belehessen állítani a weboldalon. Mivel családunk átszármazott más országokba és kontinensekre is, jó lenne, ha az ott élő - földrajzi értelemben - távoli rokonok is olvashatnák saját nyelvükön a családtörténetet valamint őseik élettörténetét. Továbbá, ha időben értesülhetnének az esetleges családi rendezvényekről, eseményekről, mint például a most szerveződő Hertelendy családi találkozó és emléknap.

Ezért arra gondoltam, létrehozok egy támogatói oldalt azok számára, akiknek hozzám hasonlóan, fontos ennek a weboldalnak a léte, és úgy gondolják, hogy csekély mértékű, alkalmi  adományaikkal hozzájárulnának ahhoz, hogy egy magasabb színvonalú, elsősorban több nyelvű weboldala legyen a családnak.

A jelenlegi "Mini" díjcsomag "Standard-Prémium" csomagra váltása,a szükséges biztonsági szolgáltatásokkal együtt,  51 082,- Ft-ba kerül két éves időtartamra.